Home » Anderen over mij

Mariska Aalderink, hoofdredacteur bij Boekiewoogie:

“Zodra je de eerste zin leest, zit je direct midden in het verhaal. Je ziet de omgeving voor je, maar ook de hoofdpersonages zie en voel je om je heen. Wilhelmina Schoonhoven weet hoe ze je moet meeslepen in het verhaal. Haar schrijfstijl is even wennen, maar zeker de moeite waard!”


Yke Schotanus is onder andere schrijfdocent en redacteur bij Schrijven Magazine:

In de rubriek Tekstuur Proza becommentarieerde Yke mijn verhaal ‘Een bloedeloos einde’:

“Vanaf de eerste zin sleept Schoonhoven de lezer steeds dieper in haar verhaal. Dat lukt, doordat ze hem (m/v) vrijwel met elke zin nieuwe concrete informatie geeft, maar tegelijkertijd het raadsel vergroot. Zo blijft de lezer ook na het laatste woord nog wel even bezig met dit verhaal. Ondanks dat het ‘nergens’ over gaat. Knap.”


Mieke Schepens - Graag Gelezen:

"Dit verhaal brengt me meteen terug naar de tijd waarin het zich afspeelt. Ik kijk er naar uit om het hele verhaal over Marieke te kunnen lezen. Wat ik tot dusver heb gelezen smaakt naar meer..."


Rita:

"Mooie stukjes altijd Wilhelmina. Ga zo door!"


Gerard:

"Hoi Sis. Ben blij voor je dat je een mooie hobby hebt. Je stukken welke je plaatst op fb zijn fantastisch. Ben daarom ook erg benieuwd naar je boek. Keep up the good work.

Greetzz,

Geer"


Lummie van der Gronde:

"Ik vind dat je prachtig schrijft. Ik snap niet hoe je het bedenkt maar het is zeker een gave... Ik lees met plezier je stukjes en ik denk ook zeker dat je een beroemde schrijfster kunt worden."


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.